Känn ingen sorg för mig Göteborg.

2012-09-29 13:10:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjaba Tjena Hallå!
 
Igår vare forskarfredag så jag hade inga lektioner utan dagen spenderades på medborgarplatsen (y).
Det var mycket roligare & intressantare än vad jag hade förväntat mig haha, trodde att det bara skulle vara en massa forskare som skulle prata om kemikalier typ hahaha nej men det var en massa olika sorters forskare där, inom musik, cancer, bostäder, risker, hur människor beter sig och en massa olika greeeejor så det var kul :)
 
Vi slutade vid 2 och efter gick vi till donken och sen till BK och sen till gallerian där jag köpte smoothie med frozen youghurt (me gusta) för jag hade inte ätit nått någon annanstans :) 
 
Kom hem vid 5-6 och gick hem en snabbis och en gick jag ut med Lydi på en promix, standard (y)
 
Idag ska jag kanske till stan vid 2 med tjejerna men vet inte om jag hinner för jag måste plugga också, och ikväll ska jag träffa Sanna och Tora om jag hinner haha, får se hur det går med pluggandet, har inte börjat än (y).
 
Det är dagens planer, ska ni göra nått skoj denna lördag då? Jag har längtat till helgen läskigt mycket, har inte fått sova ut lite förens idag, fast jag vaknade av mig själv vid 9-10 hoho, men har typ sovit 4-5 timmar per natt denna vecka, mys!
 
Nej nu ska jag äta lunch och sen börja plugga, ha det bäst!
 
 Lite mobilpics
 
//R

What are you afraid of and what are you made of.

2012-09-26 23:43:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon, godnatt!

Ska sova strax, tusen grejer i skolan imorn! Prov på 116 sidor i matterboken kl 8, oförberedd engelska uppsats, svenska, biologi osv osv! Har lite skolångest, for the first time typ, nej men set kommer komma så mycket nu, otaggad. Hoho, hoppas ni haft en bra dag iaf! Själv har dagen varit ganska skön i skolan, dock en massa plugg men vi har det alltid kul på rasterna(och vissa lektioner;)

Imorn slutar jag 5 och börjar 8 som sagt, torsdagar är den längsta dagen i mitt schema, bajs! Sen efter har jag gitarr och sen ska jag träffa Sanna direkt och fika/äta ute, trevans!

Igår var jag också i skolan dårå, sen var jag ute en snabbis med några från min förra skola och sen gick jag och Astrid på en PW i djursholm och hon körde en liten guidning runt om där, kalas kalas.

HA DET BÄÄÄÄÄST!

XOXO
//R


Ett ufo gör éntre.

2012-09-24 20:33:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tja tjena!
 
Sorry för seg update men har varit sjuk hela helgen och bara degat med huvudvärk, mysigt!
Idag var jag hemma från skolan, for the first time ever typ, brukar alltid gå till skolan även om jag är supersjuk men sov typ inget inatt så skulle typ ramlat ner för alla trappor i skolan eller nått om jag gick dit haha plus att jag hade tandläkartid idag också, lagade en tand för första gången, hade NÄSTAN ett hål hahahah men tandläkaren sa att det var bäst att laga det nu innan det blev ett hål. HAHA Ja, ta fram era intresseblock och anteckna min tands livshistoria.
 
Iaf, I torsdags så var jag på insparksfesten, fekkeeee, nej men det var kalaaas! Det kom ett par stycken från min förra skola också (haha typ ni som läser) så det var skoooj! Innan insparken var jag och några i min klass i någon park med några andra klasser en snabbis, trevlans!
 
I fredags hade vi skola (synd om er som var på insparken och började tidigt;) Själv började jag 12.20 så det var chill, fast jag var trött ändå. Hade bara matte (har bara en lektion varannan fredag) så efter gick jag och några i klassen och åt, sen gjorde jag ett grupparbete i skolan fram tills klockan 5 och sen åkte jag hem :)
 
Började få ont i huvudet i fredags och det har typ inte gått över än, tror jag har feber (har inte tagit tempen ääään haha) men jag är förkyld också så det kan säkert va feber. Så i helgen har jag inte gjort något spännande, inget att skryta med om man säger så ;)
 
Eller jo en grej, har läst ut Ett Ufo Gör Entré (därav rubriken) REED IT! Det är uppföljaren till En Komikers Uppväxt, det är verkligen sjukt jävla bra! Tänkte lägga upp lite citat från boken senare (fotade två sidor) (a).
 
Hoppas ni haft en roligare helg än jag hoho, PUSS!
 
HAHAH En lagom ful bild från när vi precis kommit hem från london (på flygplatsen in Sweden dåråå)
 
//R
 
 

16.24++

2012-09-24 16:24:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


    
 
tjena mina damer och herrar! här sitter jag och smular. Kom hem från skolan för ca en timme sen så nu ska jag försöka ta i tu med lite mattematik ... untzz untzz. Gjorde i ordning lite havregrynsgöt också nyttig som jag är! Nu är ju helgen slut så då blir det sockerfitt resten av veckan :) trodde aldrig att jag skulle klara det någonsin för jag älskar kakor, chips, glass och alltsånt där som är livsfarligt gott! Det handlar bara om att vilja.
 
  
 
     
odd molly blus och ett par svarta jeans.
 
 
 
 
M
 
 
 

Helgen

2012-09-23 17:59:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tja! sitter just nu med massa plugg... alltid lika roligt att göra det på en trist söndag. Söndagar är verkligen sittahemmaochgöraingentingellerplugga-dag för mig :P
I torsdags var det inspark som stod på schemat! grymt kult var det! vi missade bussen så var väll hemma runt tre... var inte speciellt pigg på fredag morgonen kan jag säga.. Alla fall, på kvällen kom tobi hit och vi tjockade i oss massa chips och cola. i går var jag på stan med mamma och fick med mig hem en odd molly blus som fan är förälskad i !! kan man verkligen vara kär i kläder? senare på kvällen traskade jag över till nora med lydi, katie och lena. Riktigt KUL ! På torsdag kör vi igång igen med barnvaktsjobb. Ser jag fram emot :))
 
hare !!
                                                     
                                                    - odd molly-
                                                   
                                                    måste skaffa! -hunkydory-
 
 
 
/m

 

Förlåt förlåt förlåt!

2012-09-22 22:41:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fööööörlåt för världens segaste uppdatering! Har mycket att stå i och så har jag gått och blivit sjuk :( Men förvänta er en bloggbomb imorgon!

Ha det bäst!


Natten är ung och jag ligger vaken.

2012-09-21 02:19:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag sova!
Kom hem från insparksfesten nyss, där vare trevlans! Mimmi var också där som hon skrev tidigare. Det var ganska många där från min förra skola, weho!

Nej men nu ska jag sova, har ju skola idag om ett par timmar :(

Ha det bäst!

//R


Inspark+

2012-09-20 18:03:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
hej hopp! hade en väldigt lugn dag. Började 12.10 och slutate 16.00, så det var rätt skönt att sova ut. Ikväll blir en fullsmockad kväll med masa aktiviteter hah :P ska ju gå på Norra reals inspar som börjar kl 22 och är väll hemma vid 02.30 ..(börjar 08.00 på fredag också.. jippi) Men innan dess hade jag tänkt att träna.. wheoou hur ska jag orka det egentligen... men det är bara att köra. Min träning håller på till halv nio som tur är så jag hinner precis :) om jag inte kommer på den här träningen kommer nog min tränare att mörda mig, så det är lika bra att gå dit!
 
har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig... men antagligen mina svarta fake "skinn" byxor från Gina tricot och något snyggt linne ;) slänger in lite bilder från dagen så hörs vi senare! 
 
                                   
 
   
 
 
 
                                                      
 
 
redo för träning!!
 
 
/M
 

Waaant!!

2012-09-19 17:31:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




    
                                         

             Primeboots hm Barbour  Gina tricot Hollister Jeffery Campbell



sorry för ett förjävligt collage, jag orkade inte vara så noggrann :P Gah! om man bara hade pengar så att man kunde köpa allt det här! Bra julklappstips ;) det är ju ca 3 månader kvar till jul så , hihi !

/M
 
 

All these things that I've done.

2012-09-18 08:12:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon världen!

Den här dagen kan inte bli annat än bäst, för idag släpptes The Killers sitt nya album "Battle Born" <3 Har längtat så länge hoho! För er som inte vet så har jag lyssnat på the killers sen de släppte deras första album 2004. Låten Mr. Brightside som finns på det albumet har varit min favoritlåt sen jag gick i 2:an och jag lyssnar fortfarande på den haha. Asså jag älskar dem mer än någon annan artist och jag är ju lite musik beroende så musik is very important för mig ;)

Så vad väntar ni på, in och lyssna på världens bästa band!

//R


A little bit of love

2012-09-17 23:19:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God kväll!
 
Kom hem för nån timma sen :) Har varit på en liten återträff på min förra skola, eller ja, min förra SO-lärare bjöd över oss fd. nior på lite fika och så fick vi bilder från 7:an-9:an haha, älskar att kolla igenom gamla bilder! Kul att se hur alla och man själv har förändrats! :) Det var iaf super trevligt att träffa lite folk igen och vara tillbaks i ens gamla skola :') Och ja, lite gratis fika har ju aldrig skadat ;)
 
Gick iaf till skolan (min förra skola) vid 18:30 och var där lite mindre än tre timmar och sen gick jag hem och pluggade lite och läste lite ur Ett Ufo Gör Entré, som jag strax ska fortsätta läsa ur (Y) Skitbra bok!
 
Innan dess var jag i skolan tills halv 5 ungefär och idag var en lite  halvjobbig skoldag av någon anledning haha, asså inte jobbigt på ett dåligt sätt, eller det där lät konstigt men det jag försöker få fram är att det var jobbigt på ett för mycket att göra sätt, fick typ skolångest haha, och vi fick inte speciellt mycket grejer, men vi fick en massa planeringar och datum och grejer inför prov, and god, det är typ tusen prov, inlämmningar, redovisningar osv som kommer, MYS.
 
Tror att jag bara hade en allmänt seg dag, det är måndag, började strax efter tolv så vi hade ingen lunchrast (man ska äta hemma, vilket jag gjorde typ halv 11 så var hungriiiig) och så var det så mycket att planera haha. Nej men sov inte så mycket heller och jag kände bara att jag hellre ville ha sommarlov en dag som denna.
 
Men what to do liksom, längtar lite smått till matten imorn, är jag störd? Hahah nej men nu ska jag sova innan jag börjar längta till fysiken eller nått annat man inte borde längta till klockan 11 på kvällen en måndag. 
Det har förövrigt varit en bra dag idag (Y), adiooos!
 
HA DET SUPER MEGA BÄST :D
//R
 
Några bilder som vi fick idag (vi fick de på usb)
På balen  ♥
7:an Hahah, Hittar ni mig och Mimmi på bilden? ;) Okej man ser tydligt att det är vi men ändå :)
London i år♥
Mimmi i 7:an ;) Älskar bilden, ser ni coolingen i bakgrunden till vänster btw? ;)



They don't really care about us.

2012-09-16 22:52:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhejhej! Har skrivit ett jättelångt inlägg om vad jag gjort i helgen två gånger nu men all text raderas alltid så fort jag bifogar en bild, haha Dafuq!

Hoppas ni haft en underbar helg då! Får skriva om denna helg imorn eller någon annan gång för jag ska sova strax, skola imorn you know! Som vanligt har helgen gått extrem fort, trevlans!

Ha det bäst!

//R


NEW+

2012-09-15 17:41:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





VILA




SALT
 
tjolahopp! det blev lite shopping idag på morgonen. Behövde en ny stickad tröja eftersom alla mina är noppiga.. hatar när sådant händer. Den svarta koftan däremot blev jag verkligen försälskad i!! snart kommer tobias och hans familj över hit på middag så måste fixa lite grejer tills dess.
 
 
i fredags blev det lite fika paus. Varmchoklad är en kär favorit! :)
 
juste jag var ju barnvakt åt två små tjejer i torsdags. det gick hur bra som helst! så casha in lite där ;) så vi får se om det blir någora fler gånger vilket jag hoppas!!
 
 
/M
 
 

You best believe I'm yours

2012-09-13 22:53:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


HOLA!

Ska sova strax, ville bara slänga in en snabbis! Har varit i skolan idag tills tre sen hade jag gitarr 5 och sen när jag kom hem vid halv 7 åt jag thaimat (Y), tittade på lite serier och läste lite och nu är sitter jag i min säng och mobilnördar;) Har sovmorgon imorn! Sköööönt!:D

Imorn är defredag dessutom! Wäho, helg snart! Gud vad tiden alltid ska gå så forts! Haha

Hur har er dag varit då? Min var som sagt ganska chill, inget speciellt hände väll direkt, har bara tagit det lugny :) ADIOS :)
//R


träning+

2012-09-12 15:33:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








 
har fått lite tränings mani nu på sistone. Måste röra på mig!! inte för att jag är överdrivet överviktig utan jag vill bara känna mig mer tränad. Äter då inget socker på vardagarna (det vill säga kakor, godis, glas mm), men på fredag och lördag får jag unna mig lite ;) har kört såhär nu i drygt en vecka ungefär och det känns skit bra!
hittade lite extra motivation på weheartit också.
 
             
 


                                           

 
            

                                                           kör ingenting på lördag, lite vila! kom igen?
 
                                      

 
 
                                
yeah babee! ja nu får vi se hur detta kommer att gå.. tror ni jag klarar det? så kanske man ser ett litet resultat om en månad.
 
hare! /M
 

We'll all just runaway.

2012-09-11 18:56:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjaba tjena hallå!
 
Åkte på en liten friluftslivsutflykt igår med klassen, så det var som en klassresa fast att vi hade biologi och idrott där haha. Vi åkte ut till någon Ö igår vid 9 på morgonen och kom fram vid 10 och gick en bit för att komma dit vi skulle :) Vi började med No-delen (Det var som en advancerad version av naturskolan för er som vet vad naturskolan är). Så vi tog prover och arbetade inom olika projekt och det var faktiskt ganska kul (Y) Vi fick åka bot, ro båt, ha på oss sånna där byxor som har inbyggda stövlar (glömt bort vad de heter haha, de är iaf grymt snygga;), bild nedan). Sen så satte vi upp tälten vid 5 nångång och sen grillade vi och åt go' mat :D Me gusta! Sen berättade tände vi en brasa och hade en liten campfire och sjöng lite, pratade, berättade gåtor osv :) Mysmys :)
 
Sen idag vaknade vi vid 7-8 och packade ihop och åt frukost och sen tog vi ned tälten och skyndade för att hinna med en buss som gick 10 så vi var framme i Slussen vid 11 och då åkte jag hem och lämnade min packning som förövrigt var väldans tung. Sen duschade jag en snabbis och åt lunch och sen bar jag mig iväg mot skolan igen för att ha lektioner, NO MERCY på gymnasiet när det gäller lite ledigt hahah. Eller jo förra veckan var vi lediga hela tiden kändes det som men nu idag var det lite hårdare tag haha :) Men det var sköööjjj!
 
Sen påväg hem träffade jag Lydi och Rebecca som satt vid grillen utanför Ica så jag satte mig med dom en stund och pratade lite och sen kom Mimmi och sen rullade jag hemmåt och nu sitter jag här! Har precis kollat på de två senaste avsnitten av Svenska Hollywood Fruar, haha asså jag älskar det programmet, fast Anna Anka borde va med, hon gjorde liksom första säsongen :'D
 
Här kommer de mobilbilder jag tog, tog inte allt för många, men här har ni :)
 
Allt hänger på skorna ;) Ett par gula stövlar och man är redå för livets problemos liksom :D
SEXYNESS OVERLOAD HAHAH, Så sjukt heta brallor! Rätt storlek och allt :'D
 
Om nån undrar hur man tar reda på syrehalten i vatten så I GOT IT COVERED GUYS, här nedan (Y)
 
 
Pastasallads crewet gör sin grej (Y)
Vi bidrog med pastasallad till mer halva klassen (Y) (I hinken;) Emma ville inte vara med på bilder framifrån som ni kanske ser ;)
Det gröna med vitt tak i bakgrunden är los tältos för er som inte insåg det :)
Me guuuuuuuusta♥
Campfireeeee
Snygga tjejer!
Soy un firre (''Jag är en fisk'' för er som inte förstod min multikulterella mening)
Rebell
 Hello bra skärpa på de kommande bilderna ;) Coola jävlar!
 Lite coolt folk vid campfiren!
 
Hello you!
 Tog denna vid frukosten imorse, mecke feeen water jag saja daj :D Vilken fager utsikt mitt herrskap, eller?
//R

Happy Birthday

2012-09-09 22:53:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhejhejhejhej! Har inte Bloggat nått i helgen, såååårry! Men igår fyllde jag ju år så jag var med lite amigos! Först var jag hemma till 3 sen åkte jag och träffade Oliver och Tobias:) Sen på kvällen åkte jag till Orkidé (restaurangen) och åt med tjejerna :) Vi var där till typ halv 11 sen drog vi till Cafe 60 och sen rullade jag mig hemmåt! Hade det super kul så tack ni som kom<3

Idag har jag typ bara pluggat lite, tvättat håret och lite sånt:) Ska ju tälta med klassen imorn och vi måste ha med oss värsta utrustningen så det ser ut som att vi ska va borta flera dagar om man kollar på vår packning haha.

Berättar lite mer om helgen när jag kmr hem på tisdag, först har vi skola direkt när vi kmr hem från ön -.- haha let me be ledig...

Ska läsa lite ur uppföljaren till värdens bästa bok nu, guess vilken ;) "Ett ufo gör entré" heter iaf boken och den är uppföljaren till "En komikers uppväxt" som vi läste i skolan (i nian) som jag tycker är en gryyyymt bra bok! Ni som följt bloggen ett tag har säkert märkt att jag gillar den;)

AJA, XOXO kanske bloggar innan jag går imorn :D


weekend+

2012-09-09 19:06:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






har helt glömt bort att blogga under helgen!! får ta och skriva lite kort. I fredags efter skolan gick jag och fikade med några polare och hade det riktigt najs. Sen åkte jag till Tobi och sov över där. Igår bar det av till Orkidé där Bettan hade sin lilla födelsedagsmiddag! ja vi var väll ungefär 13 personer så det gjorde alltihop mycket roligare. det var riktigt trevligt alla fall, och bettan jag hoppas du fick en lyckad födeslsedag! :)
 


 


gaaaah dödar för den här maten!!!
 
 

körde på något enkelt bara- svarta jeans- beige blus- svart skinnjacka- boots
 
känner att jag har ätit mycket den här helgen... gah och vi min tränare vill att vi ska ut och jocka 1 mil i veckan plus styrketräning så jag får nog köra i gång med det ett tag nu!
 
/M

Femton äger.

2012-09-07 23:46:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Brukar alltid göra ett litet inlägg innan/precis efter jag fyllt år med en liten resume av året som gått, de flesta brukar ju göra en efter nyår, men jag är lite hipster ;)
 
Iaf, fyller 16 år imorn, ålderskris? Haha nej nu sitter jag här min sista kväll som 15, galet vad tiden går fort! Fast det känns ändå som att jag varit 15 ganska länge, men det känns ändå som att jag var 14 nyss haha.
Jag började ju mitt år som 15 åring första eller andra veckan i nian, kommer ihåg att vi precis hade fått in ett bordfotbollsspel till vår skola som vi geekade vid haha, stod och körde med Mimmi efter att vi slutat den dan. Men vad har hänt sen dess? Vad har jag egentligen haft för mig dessa 365 dagar?, eller 366 eftersom att det var skottår i år. Jag har ju för det mesta varit med kompisar och pluggat, standard. Men jag har även gått igenom lite grejer i livet, haha djupt. Sen har jag haft grymt kul också! Har skaffat en massa nya kompisar, blivit bättre vän med några jag redan kände och tappat kontakten med några få, men that's life liksom :) Jag har försökt att  förstå mig på vilka som är ens riktiga vänner och försökt hålla mitt nyårslöfte (inte ta någon förgivet) vilket jag lyckats ganska bra med ändå, men det är inte något man kan undvika helt. 
 
Jag har som 15 åring överlevt hela nian haha, myckeeeet prov säger jag bara! Kommer såklart ha mer nu (antar jag eftersom att det brukar öka succesivt) men gud vad det var mycket plugg, längtar inte tills råpluggningen drar igång igen. Men jag lyckades bra och fick mina 320 poäng jag alltid velat ha men inte trott att jag skulle få♥.
 
Sen har jag ju börjat i en ny skola (Gymnasiet) som 15:åring och det har gått super hitils, inte för att vi har haft något super seriöst prov än, men det man var mest nervös över eller ja orolig för, var ju hur man skulle trivas, eller så var det iaf för min del. Men det är verkligen jättebra så jag är nöjd! Trodde jag skulle sitta och sakna min gamla skola hela tiden men det gör jag faktiskt inte, det känns bra att jag fick ett bra avslut på min förra skola, om ni fattar vad jag menar? Man vill ju inte avsluta någonting och lämna det dåligt, asså det ska vara  bra när man lämnar det haha, om nån fattar, och det var jättebra på min gamla skola så man kan ju se det på ett posetivt sätt :) Men min nya skola är grym! 
 
Jag har varit på lite läger osv som 15 åring haha och det har väll varit skoj! Älskar ju läger så det var ju inte så konstigt att jag gillade det. Haha jag har även gått på typ tusen promenader, älskar att gå runt och se mer av staden vi bor i, eller nya städer såklart, och se nya platser osv, HAHAH Okej nu lät jag som en pensionär, kanske börjar bli gammal? ;)
 
Jag hade en av de bästa sommrarna någonsin, eller ja de flesta sommrarna är ju underbara men denna var lite extra awesome, speciellt början, det var skitkul att jobba på ungdomsfestivalen! Sen var jag ju i Göteborg och på Skärgården och båda de ställerna var kalaskul, Göteborg var väldans skoj och Skärgården(Nåttarö) hade en extremt hög mys/kul faktor haha, Julia och Sofia om ni läser detta så ska ni veta att vi SKA dit nästa år igen! Och så var jag ju i Grekland också.
 
Jag har fått ta en massa beslut, fast det får man väll göra lite då och då hur gammal man än är, men nu har det varit en massa grejer, typ som gymnasium, framtid osv. Första klivet in i vuxen livet typ? haha.
 
Ja vad mer har jag gjort, jag har hittat på en vääääldans massa roliga saker med mina vänner, impulsiva resor, jakt efter Mc Wraps, Timmlånga upptäcksfärder, Köa nattenlång på drottninggatan, utomlands resor med vänner både till England och Grekland (Y), druckit en massa lyxshakes, varit allmänt tjocka och coola, ätit pannkakor med beasås och ja, haft det underbart helt enkelt!
 
Jag har nog också vuxit lite som person, haha klyshigt värre, nej men det gör man ju hela tiden utan att man tänker på det. Men jag bryr mig mycket mindre om vad folk tycker nu, inte för att jag brydde mig speciellt mycket men nu bryr jag mig knappt :D
 
Jaaaaa what else, jag har startat denna blogg med Mimmi som ni kanske märtk ;) Dock så hade jag ju redan en blogg innan sen fyra år tillbaka så det här med bloggning är ju inget nytt för mig, haha låter som att jag tror att jag är västa PRO:t inom nått.
 
Jaja, fyller år om 18 minuter så ska verkligen ta vara på min sista kvart som barn! Eller är man barn när man är 16? kanske man är, vi kan säga att man är det tycker jag! Vill inte bli vuxen! Aja ska som sagt verkligen ta vara på denna kvart genom att borsta tänderna ;) hahah, Grattis i förskott till mig.
 
HA DET BÄST.
 




//R

I got soul but I'm not a soldier.

2012-09-06 22:50:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är snäll, oftast för snäll.
Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande.
Jag älskar att göra andra glada (Y)
Kebab faller mig inte i smaken haha.
Jag är facebook beroende haha, fast att facebook är skittråkigt nuförtiden.
Jag älskar att vara ute, är ute typ hela tiden (Y)
Jag är väldigt social :D
Jag kan inte leva utan musik♥
Jag dömmer aldrig folk direkt, ger alla en chans, vilket det känns som att inte är många som gör nu för tiden.
Jag är lite hipster och känner mig yngre än vad jag är, hahah ålderskris? ;) Nej men 15 är inte ju inte gammalt direkt.
Jag har alltid haft lätt för mig i skolan.
Jag har gått på gitarr sen jag gick i 1:an och går fortfarande, gick på tennis från att jag var 7 till att jag var 15 också, kommer inte spela denna termin pga plugg och min hals.
Jag är en riktig spelnörd, fast jag är PRO ;) 
 
Det var väll lite ospännande bekännelser eller vad säger ni ;)
Det kommer en ny videoblogg snart också så håll utkik!
//R
 
 
 

Why so serious?+

2012-09-06 16:52:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 

shoo breeee, har just gjort klart en visuell kommuntikations uppgift som ska vara inne idag... puhh
ikväll blir det träning så ska röra på fläsket igen. Imorgon är det ingen vanlig dag i skolan utan en Friends dag, så vi ska leka och ha det skoj hela dagen!! untz untz precis sånt jag gillar. :D

förstår inte varför jag lägger ut de här bilderna men älskar att bjuda på mig själv så ;)
 


Rebecca, jag och Mathilda ;)
 
/M
förresten glöm inte att följa mig på Instagram! mimmiwahlberg  :)
 
 

Work OUT

2012-09-05 21:52:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



snigg...






tog en liten pwerwalk i en timme ungefär, fan vad skönt det är att bränna fett! hahah nä men det känns alltid bättre efter när man har kommit in. Nu blir det mys i soffan med Vänner !! untz untzz
 
/M
 

Keep your head up, keep your heart strong.

2012-09-05 18:01:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjatjatja!

Kom hem för en halvtimme sen typ, lång skoldag, fast den kändes inte så lång (Y) Hade en lång lunchrast så efter att vi ätit gick vi till en park som låg höst upp på en kulle så det blev lite bergsklättring;) Sen gick vi och köpte glass osv på donken och sen rullade vi tillbaks till skolan :) Hade bara biologi och spanska idag (fast hade två biologi lektioner) men det har varit en ganska chill dag(Y) Måste sätta mig med matte boken strax och räkna lite(lite=myyycket). Imorn är det en ganska chill dag för jag har bara lektioner fram till lunch och sen har jag introduktionssamtal vid 2 och sen slutar jag(Y) kalaaaas!

Ha det bäst!

Tänkte skriva lite bekännelser som Mimmi gjorde ikväll btw så kom tillbaks!;)
//R


there is/there are

2012-09-05 16:31:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



idag har det varit en mysig dag. Inga ansträngande lektioner eller nåogt. Skulle egentligen ha Visuell komunikation som är 2 1/5 h men den slapp vi! så det blev en jäkla lång lunch instället ;)




mohhaaha KEBAB! var tvungen att ta det idag för det är så jäkla gott och för att Bettan hatar det ;) hur kan man hata kebab???
 
 

Är det uppenbart för dig? Det är så uppenbart för mig.

2012-09-05 09:33:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


GOOD MORNING KÄRE FILURER! Ska träffa Tove på perrongen om 20 minuter så ska gå hemifrån om 10 minuter circuuuus. Börjar 10.20 idag men jag slutar halv 5, trevligt! Har bara tre lektioner men har typ lunch i två timmar idag, jaaja:) det blir nog braaa!

Igår kväll gick jag på en liten kvällspromenad med Lydi också, skönt att få lite frisk luft(Y) Idag efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, men vi får se, måste gå nu!

Ha det bäst

//R


Lever du idag, levde du igår?

2012-09-04 19:38:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhejhej! Wazzuuuup?!Hade skola 9-3 idag, men det var chill:) Gjorde inget jobbigt på nån lektion (Y) Vi pratade mest om måndagen(den 10 sep) som kommer nu för då ska vi tälta på Värmdö och göra lite grejer där, lite fältövningar osv:) Kommer bli skitkul!

Åkte hem med Nora, Mimmi och Lena efter och sen jag kom hem har jag typ rensar i min garderob, jag har insett att jag har överdrivet mycket kläder som jag inte använder haha. Men helt seriöst, har as mycket grejer som jag inte använt en enda gång ens. Well well:) Imorn börjar jag tio(Y) weho! Men jag slutar ganska sent tror jag:/ Men jag överlever ;) På fredag är det lekdag i skolan, awesome! Och på torsdag är det bara lektioner fram till lunch, Me gusta! Hihi

Slänger in ett Hej till Nora som sa att hon läser också!<3

Tänkte följa Mimmi och skriva lite "bekännelser" senare, så håll utkik!

KRAM:D
//R


bekännelser

2012-09-03 22:57:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tycker inte om att sova ensam
älskar att köpa underkläder och bikinisar, köpte typ 8 stycken den här sommaren...
har sett serien Vänner i snitt varje dag i två års tid
hatar julmat, skulle vilja äta tacos på julafton så mycket godare
har aldrig sett pirates of the caribbean
kan sjunga rätt bra. (och nej kommer inte lägga upp när jag gör det :P)
har aldrig varit utanför europa
jag är ensambarn
jag har inget rosa klädesplagg i min garerob, förutom strumpor och sånt.
 
 
 
 
/M
 
 
 

Vill inte längta mer, kan inte längta mer. Du känner samma som mig.

2012-09-03 19:57:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj! Hade inte heller någon skola idag(Y) wäho! Fick reda på det precis innan jag skulle gå så det var ju chill :) Men åkte till stan iaf vid 12 och mötte upp Tora, Astrid, Emma, Filip och Philip och vi gick runt lite och sen gick vi till Kungshallen och skulle ta ett bord men så var det ingen som var hungrig haha så vi gick och fikade istället (makes sense?) på American Cookies i Gallerian för de har ju världens godaste saker där haha, Heaven. Sen gick vi till kungsträdgården och var där lite och efter gick vi till skolan för Philip, Astrid och Tora hade sina introduktionssamtal idag (Jag har på torsdag) och så skulle jag låna en bok(Y) Vi träffade några andra från klassen i skolan och så var vi där en stund och sen åkte jag till Mörby för att leta efter ett par hörlurar :) Och nu sitter jag här och gör lite matte, trevlans! Åh vad härligt väder det var idag förresten :D, sooool, Me gusta!

Ha det kalas!

//R


3 September

2012-09-03 11:02:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


u gotta löööv norra real! fick nyss reda på att alla mina lektioner idag är inställda!! untz untz. Så jag och Lena ska mötas om en timme och dra in till stan och shoppa lite:) behöver nya jeans och lite tröjor, känns som om jag inte har någonting kvar i min garderob längre (fast jag egentligen har hur mycket som helst..) hehe. slänger in lite bilder också. Juste tänkte göra ett inlägg om bekännelser senare ikväll så håll utkik ;)
 






   

 
 
/M

Söndag kväll

2012-09-02 21:28:00 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hej kära bloggläsare!

 Lena, Nora och Lydia här, mimmis älskade vänner! Nu sitter vi hos Mimmi och snackar o har det trevligt. Idag var lilla Tobii hos Mimmi också.. så vi tänkte passa på att lägga till en lite gullig bild på honom också :)
Imorn är det skola och vi tjejer som går på norra real har bara en lektion, medans stackars lilla lydia slutar runt 4 
// Lena, Lydia & Nora

Grekland 6/8-13/8

2012-09-02 18:20:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjena tjena!
Här kommer lite bilder från när jag var i Grekland förra månaden (Augusti;)
Det var kalaaaaskul hoho, tog inte så mycket bilder men här kmr lite! De bilder med sämre bildkvalitet är de jag sparat från Fridas kamera direkt från fb så därav bildkvaliten.
//R♥


inspo+

2012-09-02 17:08:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



älskar just den här stilen!! dööö.. want it!






 

/M



 
 
 
 

Oh cold hearted child tell me where it all falls.

2012-09-02 00:00:00 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Godkväll!
Åkte till stan vid 3 och träffade Maria vid Åhlens och sen gick vi och fikade på Espresso House och sen gick vi på en promenad inne i stan :) Vi gick förbi våra skolor också för de ligger ganska nära varandra så vi tänkte att vi kunde köra en liten guidning för varandra, visa vart vi ska tillbringa de kommande 3 åren liksom, inte för att vi gick in i skolorna men ändå haha. Påväg till stan träffade jag två tjejer från min förra skola också (Soli och Linda) så pratade lite med dom, trevlans! 
Vi hade några gäster över på middag så har varit med dom typ hela kvällen :)
 
Imorn vet jag inte vad jag ska göra, har inte planerat så långt ;) Men det är söndag så lite plugg blir det väll! Godnatt folket!
//R
 

Panda DA Panda - Ska du me & Flya

2012-09-01 21:53:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har aldrig fattat vem Panda Da Panda är, det gör jag fortfarande inte iof, får ta och googla på det, men han har en låt som är ganska så bra faktiskt. Men det känns som att det här är en sån låt som man tröttnar på efter någon dag haha. Men idag är den bra så vi kör på det!
Dock så är videon super skumm, någon som gillar den? Haha ge låten en chans och lyssna på den en gång iaf!
 

besöksrekord!

2012-09-01 19:38:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ojojo !! såg att vi har fått besöksrekord idag! :D fan vad härligt.
Idag har jag varit på tjejmilen och delat ut vatten.. puhh det var rätt jobbigt. Det har ju regnat hela dagen, inte för att det hjälpte ett dugg. Så blöt blev man! Mår inte helt bra, har haft ont i huvudet hela dagen men hoppas det blir bättre.. Slänger in lite bilder så det här inlägget blir lite intressantare än vad det redan är ;) hehe
vill bara informera er om att vi städar upp alla jävla muggar som ligger på marken... minst en miljard muggar är det


 
 
 
 

noris in action!
 
/M
 
 
 

En frukost på gården

2012-09-01 11:27:00 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


Morsning igen!
Fick lite tråkigt medans jag satt och åt frulle och bestämde mig för att agera lite frukostfotograf, någon måste ju ta de lite hårdare jobben ;) Angående rubriken ''En frukost på gården'' är det för att jag bor på ett område som kallas för en gård, bor inte på en bondgård ifall nån fick för sig det ;) Men det hade inte suttit helt fel att bo på en bondgård faktiskt, fett mysigt haha. Aja, här är lite bilder på min intressanta frukost, or not, men bilder på min frukost iaf. Vi brukar typ aldrig lägga upp bilder på vår mat här i bloggen för att vi inte tror att nån bryr sig om vad vi åt till lunch men ibland kör vi på lite undantag, för vem vill inte se min frukost denna regninga lördags morgon?;)  
//Rebecca♥


 

Vi kanske ses det finns en chans, på nån spårvagn nånstans.

2012-09-01 09:56:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon världen! Idag är det än väldigt bra dag eftersom att det är den första september! Årets bästa månad är kommen, wäho! Så om prick en vecka är jag inte längre 15 år, I'll be 16! Kalas!

Vet inte vad jag ska göra idag, tror jag ska träffa Maria iaf(Y) Har inte träffat henne sen skolavslutningen typ! Aja, ska börja röra mig upp ur sängen och käka lite frukost! Ha en bra förmiddag så bloggar jag lite senare;)

Kjamis

//R


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu