Somliga ljus brinner aldrig ut.

2012-06-27 00:40:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
TJA MANNAR!
 
Idag har jag varit med mina bro's Tobias och Oliver och vi har varit allmänt tjocka och bakat pannkakor hos Tobias och så gick vi och köpte kakor och nutella och massa annat smaaaaask(Y) me gusta. Hahah vet ni hur hjärn vi är, vi gick till en affär bara för att köpa ägg (till pannkakssmeten) och när vi kommer hem så kom vi på att vi glömt köpa ägg :') vi hade typ köpt allt i butiken förutom just ägg, retards :'D Så Tobias vår slav fick cykla till affären och köpa ägg medans jag och Oliver satt hos honom och åt kakor :) Yes thats my life storyyyy , haha nej men sen var vi där ett tag, vi tog en buss lite innan 11 för jag ska upp tidigt, ska till Nyköping imorn :D
 
Men ska träffa Katie utanför mitt hus 8 :o mother of god, dags att sova snart då om jag ska orka med dagen! 
 
Kjamis kjamis!
 
 
//R
 

Who's gonna make you fall in love

2012-06-26 01:00:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjosan hoppsan!
51 Dagar kvar av sommarlovet, CARPE DIEM. Hahah nej vilken tönt jag är som har en nedräkning, men är man cool så är man. Skolångest? Redan andra veckan av sommarlovet, eller jag tror det är den andra veckan av sommarlovet, men vem vet, kanske är heeeelt ute och cyklar. 
Iaf, Idag har jag varit med Sannaaa, först kom hon hit vid 2-3 och så bakade vi och hade det skööj, sen drog vi till Solna vid halv 5 och var där och använde våra presentkort på Solna C vi fick för att vi jobbade på ungdomsfestivalen (Y) ;) Köpte en bikini och godis (Y) 
 
Vi kan fortfarande inte mobilblogga, det går inte att logga in på vårt konto på appen så därför är det inte är så bra uppdatering!! Men vi ska skicka ett klagobrev till mail.se ;) Sånna här fasoner gillar vi inte!
 
Anyways så är Mimmi hemma nu :) Men hon är hos Tobias (hennes kille) nu, så hon kommer nog inte blogga idag ;) Eller ikväll kanske ni kan vänta er ett inlägg från henne, who knows! 
 
Det kommer iaf bli mer bloggning när appen funkar igen
 
Kramis
 
 
//R
 

Kärlek vid sista ögonkastet

2012-06-24 15:39:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tja käre medmänniskor! Whats up denna söndags förmiddag i Juni? Själv så sitter jag och gör absolut ingenting, eller jo, nånting gör jag väll, sitter och ''datar'' (mitt superfina verb för att helt enkelt vara inne på datan och no-lifea)
och pratar med syrran :) Ikväll kommer Mimmi hem från Sundsvall så då kan ni äntligen förvänta er lite bloggning från hennes sida ;) Senare idag får vi väll se vad jag hittar på, det är ju inte så mysigt väder ute så jag känner mig inte så super taggad på att gå ut. Kanske gå på bio igen? hahah.
 
JUSTE BIO, Mhihi, filmen igår, LOL som den hette, var asbraaaaaaaaaaa (Y) Rekomenderas! En läskigt snygg kille  var en av huvudrollerna, ME GUSTA. Vet inte vad han heter irl dock, så ni får googla det, som jag gjorde igår men har glömt hans namn hehe. HAN ÄR SNYGG IAF SÅ SE FILMEN :) Det är en typisk tonårsfilm btw, men det var lite en feel-good film också (Y)
 
Puss på er!
 
 
// R

I took a car downtown to where the lost boys meet.

2012-06-23 15:53:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjosan!
 
Tänkte bara flika in att Mimmi inte kan mobilblogga (inte jag heller) för det är nått fel på appen och hon har inte tillgång till nån data nu så därför har hon inte bloggat ;)
 
Jag däremot har väll inte nån bra ursäkt, men jag har ju bloggat lite iaf :) Men iaf, kan kortfattat sumera sommarlovets första vecka :)
 
Torsdagen: Slutade ju i Torsdags förra veckan och den dan var jag som sagt och jobbade i Solna en stund efter att jag slutat, sen åkte jag och var med niorna vid klipporna och sen åkte jag tillbaks till Solna (: I
Fredagen var jag hos Katie tills typ 5 sen åkte jag till Solna igen (festivalen) och jobbade till 12 igen typ.
Lördagen: Typ samma som fredagen fast på lördan kom några från min skola så det var åsum för då var jag med dom och chillade och var allmänt retarded hela kvällen (: 
Söndagen: (som jag redan skrivit om i ett eget inlägg) var det ju avslutningsmiddag för ''jobbet/festivalen'' och efter var jag ute.
I måndags: var jag hos Katie igen och vi grillade hos henne och var där tills typ 12-1.
I tisdags så var jag med Sanna och Andres som sagt och sen på kvällen var jag Katie och Lydia och sen kom Jesper, Albin och Sanna och vi var ute.
I onsdags var jag med Sofia och vi var ute och sen hos mig ett tag sen åkte vi och käkade på donken (Y) och var ute ett tag till.
I torsdags så var jag på klipporna först med Mimmi, Lena, Katie och Lydia sen gick vi och käkade lunch på en pizzeria (Y) sen var jag ute med Frida och åkte longboard och senare på kvällen gick jag till q-lan för där vare avslutningsgrej så vi grillade typ och så, och de flesta var där :)
I fredags (igår) var det ju midsommar så jag och Sofia åkte till drottningholm och hade picnik där och chillade, trevlans! Sen på kvällen gick jag på en liten promenix(promenad) med Lydi :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket men ska på bio ikväll med Nora och Lena :) Vi ska se LOL, den ska tydligen vara riktigt bra :) Och vi har ju massa biobiljetter att bränna (Från stipendium i skolan och dem från deras volleyboll typ) haha så det blir en riktig biosommar :)
 
PUSS PÅ ER.
 
 
// R

Charlie Brown

2012-06-22 01:37:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I stole a key
Took a car downtown where the lost boys meet
Took a car downtown and took what they offered me
To set me free
 
I saw the lights go down at the end of the scene
I saw the lights go down and standing in front of me
 
In my scarecrow dreams
When they smash my heart into smithereens
Be a bright red rose come bursting through concrete
Be a cartoon heart
 
We'll run riot
We'll be glowing in the dark
 
So we'll soar
Luminous and wired
We'll be glowing in the dark
 
Jag igår:)
// R

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

2012-06-20 11:39:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjosan hoppsan!
Vaknade nyss och sitter och är allmänt sjuk, pollenallergisk dårå, när jag vaknade var mina ögon lite svullna och är helt snuvig, myyyysigt va? Nej men jag skulle egentligen åka till Vaxholm idag med Mia, Katie och Lydia, kanske nån mer, men jag pallar inte nu, asså fuuuuck pollenallergi.
Igår var jag iaf först med Sanna och Andrés och vi åkta till arlanda (Randomness) och åt på max (Y) hahaha riktiga tjockisar. Sen så åkte jag och träffade Katie och Lydia vid ulriksdalsstation och vi satt inne på hemköp där för att ladda lydis mobil ett tag fast sen fick vi inte sitta där längre och då åkte vi till sollentuna c och kollade runt lite och satt ute i värmen :) Sen på kvällen så träffade vi Jesper, Albin och Sanna och då så var vi med dom ett tag :)
Idag skulle jag som sagt till Vaxholm men kommer inte åka dit nu hehe, men får se vad jag hittar på, nån c00ling får väll komma till mig om jag inte pallar gå ut :)
PUSS

Tjosan hoppsan!

Vaknade nyss och sitter och är allmänt sjuk, pollenallergisk dårå, när jag vaknade var mina ögon lite svullna och är helt snuvig, myyyysigt va? Nej men jag skulle egentligen åka till Vaxholm idag med Mia, Katie och Lydia, kanske nån mer, men jag pallar inte nu, asså fuuuuck pollenallergi.

Igår var jag iaf först med Sanna och Andrés och vi åkta till arlanda (Randomness) och åt på max (Y) hahaha riktiga tjockisar. Andrés fyllde år btw, så grattis i efterskott ;) Sen så åkte jag och träffade Katie och Lydia vid ulriksdalsstation och vi satt inne på hemköp där för att ladda lydis mobil ett tag fast sen fick vi inte sitta där längre och då åkte vi till sollentuna c och kollade runt lite och satt ute i värmen :) Sen på kvällen så träffade vi Jesper, Albin och Sanna och då så var vi med dom ett tag :)

Idag skulle jag som sagt till Vaxholm men kommer inte åka dit nu hehe, men får se vad jag hittar på, nån c00ling får väll komma till mig om jag inte pallar gå ut :)

PUSS

//R


Everybody knows that I've got the magic in me!

2012-06-18 13:58:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjosan Hoppsan!
Har haft några väldans roliga dagar i solna! Började ju jobba i onsdags och slutade igår, fast själva festivalen var bara från i torsdags till lördags men vi skulle fixa lite innan och efter :) I lördags var vi där till typ halv 12-12 igen och det var ganska flummigt där (Y) Sen igår var det avslutnings middag på skytteholmsparken så jag åkte hemifrån vid 5 och vi var där och käkade och hade det allmänt awesome :) Sen fick vi presentkort på solna centrum hahah och lite annat (Y) för att vi jobbat dårå :) Sen drog jag, Sanna, Oliver, Robert, Isaac, Lennox och Inti till Max och köpte lyxshakes, ME GUSTA.
Sen så gick vi till Solna C's busstorg och jag, Inti och Lennox åkte och luffade (Y) Sen när vi var i bagis kom årets lodis hahah typ en cowboy från dalarna som var helt full och pratade med oss hahah.
Ikväll ska vi tjejer grilla hos Katie så vi ska träffas och handla mat och sen drar vi direkt till henne :)
Lite pics från de senaste dagarna.
//R

I love you, man.

2012-06-16 12:50:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjosan!
I torsdags hade vi skolavslutning och det började som vanligt med samling på skolgården och så hade rektorntal osv :) Sen så fick vi stipendier också, Mimmi fick i franska och jag fick i Biologi och Historia :D Sen gick vi till klassrummet där vi fikade och tittade på ett bildspel som vår mentor hade gjort med bilder från 7:an till 9:an :')
Sen fick vi våra betyg, slutbetyg broooor! Gick ut med 320 poäng, glad chey!
Sen gick vi ut på en annan skolgård (haha vår skola har typ 378134 skolgårdar) iaf, där stod vi och grät typ för vi sa hejdå till alla, gråtkalaaaaaaaas! Vi var kvar i skolan i några timmar och pratade med lite lärare och så sen gick jag hem en snabbis sen åkte jag till Solna Ungdomsfestival för jag jobbar där i år (Y), jag var där tills typ 8 sen åkte jag till klipporna här i närheten för alla vi nior skulle grilla där, sen efter åkte jag tillbaks till Solna och var där tills typ 12 :) Igår (Fredag) så åkte jag till Katie vid 12 och vi var där och chillade i hennes trädgård sen gick vi och köpte lunch i bagis för de är nära Katie :) Sen åkte jag till Solna vid 4 och var där tills 12 igen och idag ska jag dit vid 2-3 är planen :)
Har inte fattat att det är sommarlov än, det känns som att det är helg bara haha, PUSS PÅ ER!

Sommar lov om 3 timmar!

2012-06-14 07:32:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon!
Vi börjar nio idag med avslutning på skolgården, ska bli skitkul! Niorna får ju diplom, stipendier och rosor! Herre min skapare. Sen så får vi ju betygen också, och sist men inte minst, sommarlov!
Ska bli så otroligt härligt att vara ledig i 10 veckor :D
Sista dagen i grundskolan, lets do this!

Vi i tisdags<3


Baby I was born this way

2012-06-13 23:19:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bal igår, skolavslutning imorn!
Balen var grym! God mat vare också hehe(Y)
Idag har jag jobbat på Solna ungdomsfestival med att sätta upp saker och ting och fixa lite allmänt innan festivalen drar igång :)
Ska sova strax, börjar 9 imorn, TAGGA.

Puss på er, bilder från balen kommer!


Swedish Pride

2012-06-11 23:27:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sverige-Ukraina 1-2
Vi förlorade, men jag är glad ändååå, för vi vinner ju väldigt sällan så jag var ju lite förbered på förlust ;) Dock hade jag på mig värsta Sverige outfiten, Sverige tröja och blåa shorts(Y)
Hoho ska sova strax, bal imorn!
Taggad, javisst! Sommar lov snart också, fan vad tiden går fort...
Puss på er


Diggar bilden

2012-06-10 13:10:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hahahahahhah

//R


Jag har glömt dig en vacker dag

2012-06-10 11:06:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon! Är ganska trött, Gick och la mig vid halv 4 och vaknade för nån timma sen. Igår var jag fett stressad på morgonen för min balklänning har inte kommit och jag beställde den från Nelly typ 20 maj och det står att de ska komma inom 3-6 dagar -.- Men jag har mailat dem lite fram och tillbaks och de sa att den var skickad blablabla men sen i fredags mailade den och skrev att den Inge var skickad och att den kanske inte ens kommer, hahaha epic fail, skit bajsig hemsida! Så jag åkte iaf för att hitta en ny klänning :) började med att jag åkte till Kista med Maria och jag hittade faktiskt en klänning på Salt där, men sen åkte jag till stan med Julia och hittade mycket finare klänningar där, så köpte en klänning i stan och sen åkte vi tillbaks till Kista för att lämna den första jag köpte :) Nu måste jag bara köpa skor, Hello stress:D aja, sen på kvällen igår skypade jag typ hela kvällen/natten och så pratade jag i "vanlig" telefon i några timmar :)


Klassresa nu

2012-06-06 10:52:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 


Fullt upp

2012-06-04 22:22:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh längtar tills på fredag, då har jag inte ett enda prov kvar, fatta va najs! Har mycket att göra ny iaf så överlämnar bloggningen till min käre kompanjon Mimmi, om hon nu lever, hon är ju inte heller den bäste på att uppdatera;)

Ska på klassresa imorn också, är aldrig otaggad till läger, heter typ läger i mellannamn ;) Nej men nu är jag iaf otaggad för första gången, det är nog för att jag är så stressad bara, har ett prov och en uppspelning direkt när vi kommer tillbaks från lägret på torsdag så kmr inte hinna plugga nått till de och de känns ju lite sådäääär!

Aja, tagga till fredag och skit i alla dagar emellan haha(Y) puss på er!


Instagram

2012-06-02 18:07:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte meddela att ni hittar oss båda på insagram vettni! Där uppdaterar vi dagligen så följ oss där för lite awesome pics!

Rebeccas : RebeccaAwesome
Mimmis: Wahlbergare

Puss och kram skumbanan! :D


Thats enough for now

2012-06-02 10:31:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon godmooooorgoon!

Den här veckan har varit lite stressig, prov och inlämningar och kela kalaset.
Har tre prov kvar nästa vecka, mysigt! Och vi ska på klassresa också i tre dar(Y) kommer bli najs, men har ett prov samma dag som vi kmr hem :/ anyways så ska vi till någon ö som bara ligger nån timme bort :) Blir nog mysigt!

Igår var jag hemma efterskolan och sen på kvällen åkte jag till en kompis och vi var där och chillade och sen gick vi till en pizzeria och käkade (Y)

Idag ska jag plugga är planen, får se om jag hinner med lite annat också, Vill ta en sväng till stan men inte om vädret förblir desamma. Varför fan regnar det nu, det är andra juni, sommarlov om mindre än två veckor? I WANT SOL

Aja pooss poss(läses med rysk dialekt);)


++

2012-06-01 23:35:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


helloo!!
har inte bloggat så mycket den här veckan.. har inte haft så mycket tid om jag säger så :) men det ska förbättras!
har inte gjort så mycket idag, kände bara att jag ville vara hemma så jag och pappa såg Alien. Den var väl rätt bra, fast Star Wars är bättre. Är nämligen ett stooort fan av star wars, även bettan :) vi är liksom the skywalkers.
Ja vi är töntar.. haha
tänkte slänga in några bilder från veckan, bilder är ju det bästa med bloggar eller?
igår var man ju på Timbuktu på grönan... Han var skit grym men tjejerna i publiken. Ååh har nog aldrig stämplat så många tjejer på en timme :P I början stod vi långt fram men i slutet av konserten hade vi blivit utknuffade så vi hamnade längst bak...
juste fan, i morgon ska jag och mitt lag dela ut vatten på Stockholm marathon. Kommer ju bli stört kul att stå där och dela ut vatten till löparna när det ändå kommer regna... meningslöst..
då kan de ju lika gärna springa med öppen käft?
jag och min goa vän lydi för ett antal dagar sen
världens finaste blondies!
jag och mig själv.. den hemska sanningen
slänger upp en rätt så gammal bild på mig och Bettan från nyår ;)

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu