Ska du med och flyga med mig?

2012-08-31 21:54:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjena tjena tjena tjena!
 
Whats up?!
 
Började 10.10 idag wäho, träffade Tove lite innan och så samåkte vi till skolan :) Hade biologi-lab dårå, vi kollade på bakterier, alger, smådjur osv från sjön i mikroskåp (Y) I nåns prov var det typ en insekt som födde eller nått, det såg ut som när alierna kommer ut ur människorna i alien filmerna ifall någon av er har sett de? ;)
 
Sen vare iaf lunch och sen matte och sen slutade viii (Y) Så när vi slutat gick jag och några från klassen till cafe 60 och fikade och var lite allmänt weird, trevlans! :D När jag kom hem satte jag mig och kollade på lite tv-serier som jag missat under veckan (y), älskar MTV's program Awkward, rekomenderas! Efter det så gick jag förbi Lena en sväng och nu sitter jag här och datar :) Hade tänkt att hitta på nått mer ikväll men har huvudverk och vädret är bajs så känner att jag kanske stannar hemma. 
 
Som ni kanske ser så är det ny design också, orkade inte med den förra, så ful haha.
PUSS :D
 
//R
 

Your heart starts to wonder where on this earth I could be.

2012-08-30 21:44:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


''And by leavin' my door open
I'm riskin' everything I own
There's nothing I can lose in a break-in that you haven't taken

And I wish you could give me the cold shoulder
And I wish you can still give me a hard time
And I wish I could still wish it was over
But even if wishing is a waste of time
Even if I never cross your mind''
 
- The Script
 
//R

 
 

I go around a time or two, just to waste my time with you.

2012-08-30 21:40:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhejhej!
 
Har haft skola 8-4 idag, men det har varit chill! Har typ bara gjort olika gruppuppgifter och kollat på film (Y) Hann inte käka någon frukost imorse så jag och några tjejer från klassen gick till Espresso House och fikade, lite trevligt sådär på morgonen :) 
 
Det är fördelen med att gå i en skola som ligger i stan, alla restauranger finns typ i närområdet :'D Det gillar vi! Nej men har Mc Donalds, Taco Bar, Subway, Burger King, Sushi, Thai, Espresso House, Wayne's Coffe osv nära skolan, asnajs! Ifall det är äcklig lunch kan man bara gå ut och äta eller om man blir lite fika sugen som vi blir ibland på våra timslånga håltimmar (Y).
 
Imorn har jag bara två lektioner wähooo! Bara biologi-lab och sen matte :'D Historian är inställd så slutar vid 1, yäääh:D Veckorna går skitfort, det är fredag imorn och det känns som att det var söndag igår typ haha :s Men tiden går fort när man har roligt eller vad säger ni?
 
Adiooooooooooooos :D
//R
 
Lite halvtråkiga bilder från igår som jag försökte lägga upp i samband med det förra inlägger men de ville inte läggas upp så här har ni ;) Varning för spännande bilder säger jag bara




 
 
 
 

Känn ingen sorg för mig Göteborg

2012-08-29 22:43:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjenare Tjenare!
Ska strax sova, tidigt värre, men börjar vid 8 imorn igen, tredje dagen i rad, mysmys! Idag har jag iaf varit i skolan 9-5, det har varit väldans trevligt! Löv My school! Hade Förövrigt gymnasiet första spanska lektion idag(Y) (B språk har varit framskjutna tills idag) me gustaa, inte för att vi gjorde nått speciellt, typ en diagnos och lite muntligt osv:), men har alltid gillat spanska. Aja, ska försöka sova nu, xoxo!

//R

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3527921/images/2012/pic_503e7ed8ddf2b31d490001cd.jpg" class="image">


tre bilder säger mer än 3000 ord+

2012-08-29 19:56:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






har så grymt jäkla tråkigt, där av de fula bilderna...
imorgon ska jag då vara barnvakt från 17.30 till 22.30. Får 75 spänn timmen så det är riktigt najssss!!
I helgen vet jag inte vad som händer, men på lördag ska jag och mitt lag dela ut vatten på Tjejmilen.. inte ett dugg jäkla taggad faktiskt..
tänkte skriva lite sanningar om mig senare i ett inlägg. Hehe kan ju inte ljuga heller som jag hade tänkt ;)
 
hareeee
 
/M

Don't you worry child.

2012-08-29 07:20:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


GOOD MORNING!

Börjar om en timme så ska käka frukost strax och börja göra mig i ordning :) Ska träffa mina kära sammare(Mimmi, Lena & Nora) på perrongen så vi kan samåka;) Nej men idag slutar jag 20 över 4, inte så överdrivet sent men har en massa lektioner idag och inte så många Håltimmar. Vi fick nytt schema igår också, föredrar det gamla men det nya funkar ocksååå:) Nej nu måste jag börja rulla, Puusss!

//R


When you're happy like a fool, let it take you over.

2012-08-28 18:58:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


TJAAAA!
Har försökt mobilblogga men mobilappen vill inte sammarbeta, en sån dag bara ;) Nej men ibland funkar appen och ibland inte hoho. Började iaf 8 imorse så gick hemifrån vid halv 8, lite innan till och med, haha mitt nya jag är alltid i tid ;) Nej men åker typ alltid 1 timme innan vi börjar och det tar bara 5 min med tuben att komma till skolan men sen måste jag gå från tunnelbanan så det tar nog cirka 15-20 min dörr till dörr. 
 
Hade en väldans najs skoldag, standard (Y) Överlever fortfarande naturlinjen, finner det desutom roligt, dafuq liksom. Men just nu sitter jag och skriver på en historia grej, ska svara på lite frågor gällande källkritik om andra världskriget, OM NI UNDRAR LIKSOM ;) Sen när jag är klar med det ska jag ta itu med lite andra läxor om det faller mig i smaken, dvs om jag pallar hoho.
 
Ha en amaziiiing kväll!
Och ett STORT grattis till vår allas älskade lilla Mia! Grattis igen Hajmat!(hennes nickname)
 
//R
HAHAHAHAHAH asså dessa bilder :'D



school+

2012-08-27 11:04:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tjolahopp ! ska börja röra mig mot tunnelbanan om en halvtimme. Verkligen en soft morgon! Ska svänga förbi min granne idag för jag ska vara barnvakt åt deras små barn på torsdag :) så jag tänkte hälsa på lite. Lite pengar är alltid kult.
 
 
 
/M

It's got to be you.

2012-08-27 10:14:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjenare Tjenare, Vad gör ni nu på morgonkvisten? Själv sitter och jag och chillar, börjar om mer än en timme och jag är helt klar så kommer nog åka lite tidigare till skolan.
Nu är det iaf måndag igen, känns som att det var måndag nyss. Vädret är väll inget att hänga i julgranen heller;( Jag saknar redan sommarvädret haha, inte för att vi hade en lång fin sommar i år men ändå :) Aja, får väll ta på regnutrustningen nu och traska vidare mot skolan;) HOHO PUSS


World of our own.

2012-08-26 19:57:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bonjouuur/Salut!

Igår var jag med tjejerna och såg cockpit som Mimmi skrev i inlägget nedan, jag tyckte filmen var grymt bra! Mycket skrattandes! :D Sen efter köpte vi mat på en grill och sen drog vi till Lydi och var där till 12 nån gång, sen åkte jag och Katie till henne och satt uppe och pratade ett tag och var allmänt retarded och sen somnade vi (Näääheee) ;) Idag har jag inte gjort mycket! Kom hem vid 10-11 och gjorde lite läxor och tvättade håret osv :) Börjar halv 12 imorn, woho(Y)

Adios bloggläseros
//R


IN//

2012-08-26 18:43:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
var inne på stan en sväng och fick med mig en svart kofta och ett par mjukis bralloorr, rätt nöjd faktiskt :)
igår var jag ju då på bio med några kåmpisar. Cockpit var faktiskt bra! men det är en såndan film som man kan se en gång men inte igen :P vi drog sedan till Lydi och käkade pizza! mumms.
 
imorgon är det skola, börjar 12 så det är rätt soft!
 
lena , lydi och katie :)
 
 
funderar på att klippa kort... skulle jag passa i det ?
 
/M

25 augusti

2012-08-25 13:42:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ska strax åka in till stan för att möta upp några kåmpisar. Tänkte se Cockpit, hoppas den är bra :S Ska nog köpa ett par shorts från top shop också om jag hittar dem :)
hade det alla fall super mysigt hos tobias igår! fick rosor och body shop grejer som jag älskar :D
 
svart linne-Bik Bok  shorts- gina tricot skärp- Vero moda
ojj ser ut som om jag har strumpbyxor på mig ...
 
<3
 
/M
 
 
 

birthday++

2012-08-24 19:48:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
+ pengar. Är nöjd hade ändå inte önskat mig någonting så det här var inte dumt :) 
 
 
ska strax gå och träffa tobias sen åker vi hem till honom. Imorgon ska jag träffa mina flickor, känns som evighet sen jag träffade dem :/
 
 
  
 
tog en liten power walk with ma dooog! riktigt skönt.
 
/M

Nu kan du få mig så lätt.

2012-08-24 16:22:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hola hola! Whats up? Själv försöker jag få designen på plats! Började 10 idag, chill chill, och sen slutade jag vid lunch woho(Y) Kom hem vid 1-2 och ska strax ut med Lydi:) Igår var jag i skolan 8-14 och sen var jag i stan med Emma och Tora från min klass och vi fikade och gick till några affärer och hade det allmänt najs:) Har gått en helt vecka med lektioner på Norra nu, and I lööööve it! Härligt härligt!

Ska börja röra mig utåt strax! KRAM

//R

Jag och gårdagens födelsedagsbarn collage jag la upp på detas fb sidor, var lite mainstream ;)


Kaos

2012-08-23 22:47:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ursäkta för den katastorfala designen vi har här :P men det har blivit något knepitgt här, men det ska vi fixa så snart som möjligt :) det är kul att ni har blivit så många! härligt :D
 
fyllde år idag också haha, det var jätte mysigt halva klassen gick och fikade på café 60 och sjöng och hade det skoj. Trivs verkligen med min nya klass, känner verkligen att jag kan hänga med alla! tar kort imorgon på vad jag fick ;)
 
Måste bara säga att jag typ älskar Beyonce nu ! har sett massor med youtube klipp och är bokstavligen fast. Hela hon är så jäkla mäktig liksom. Varje gång hon sjunger blir jag alldeles knottrig! Grät som fan igår när jag kollade igenom alla klippen... brukar aldrig gråta till "känslosamma" saker men det gjorde jag fan igår!
 
 
 
 
 
    
grinar typ varje gång jag ser det här klippet... finns inget finare
 
/M

Under construction

2012-08-23 21:04:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sorry för att bloggen är lite kaos nu, men blogg.se laggar och allt blev skit skummt, så ursäkta röran höhö ;) 
Vi försöker fixa detta, kram!

Håltimme bror

2012-08-23 10:41:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hola! Sitter i vår skolas gigantiska aula med några och chillar:) Eller ja, alla andra gör typ en gruppuppgift men alla från min grupp är inte här så jag bara sitter och gör nada:D skönt! Hade matte prov imorse, Stockholms testet som alla 1:or gör:) Det var easy peasy så det var inga problem men direkt efter hade vi matte, rolig morgon! Hoho,

IDAG FYLLER MIMMI OCH LENA ÅR! Så gratta dem! Åkte med Lena och Nora till skolan så dem har jag träffat idag :) Men ska äta lunch med födelsedagsbarnen idag så får Gratta de lite mer då! Grattis igen mina kära små flickor! Ni är bäst, loooove!<3


Youth is like diamonds in the sun, and diamonds are forever.

2012-08-21 08:30:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon godmorgon! Ska börja röra mig uppåt strax, börjar 11.10 idag, väldigt chill! Men igår slutade jag halv 5 , Mother of god, och det är inte ens min senaste dag på veckan. Aja, idag slutar jag strax innan 3 och Lena, Nora & Mimmi slutar 3 så jag får lite company hem(y). Första riktiga skoldagen(Igår) gick bara bra! Diggar min nya skola!
Mimmi började 8 idag som ni kanske läste i hennes inlägg så hon sitter väll i skolan och har lektion/leker, ingen som vet ;) KRAM PÅ EEEER:D

//R


Top model

2012-08-20 20:03:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner att jag bara vill köpa helt nya kläder. Har hur mycket kläder som helst men det finns ingenting jag skulle kunna tänka mig att använda... haha vilket ilandsproblem. Som tur är fyller jag år på torsdag så då kanske jag cashar in lite ;)
 
Är helt slut efter skolan fast vi typ inte har gjort någonting idag, hade endast två lektioner. Imorgon så börjar jag 8.00 så det känns jävligt bra ...
 
 
 
 
   
 
 
/M
 
 
 
 
 
 
 
 

Angående frågestunden!

2012-08-19 22:28:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hela klippet kom inte med eftersom att videon inte fick vara över 10 minuter, men vi har svarat på alla frågor! Så andra hälften av videon kommer strax!
 
Men tillsvidare! HAHAHA Vilket är ditt favoritland ''Allt jag kan tänka på är senap och det är inte ens ett land'' , The typical Lindberg :') 

Och ingenting är som det varit förr, tillsamans är vi utanför.

2012-08-19 22:25:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


TJAAAAA!
Hur mår folket? Själv mår jag ganska kalas(bra)! Förlåt för att jag inte uppdaterat men har knappt varit hemma hoho. Har börjat på gymnasiet wöho! De två första dagarna har varit väldans bra! Bara en massa lekar och sånt för att man ska lära känna varandra lite bättre och rundturer på skolan osv :) Skolan vi går på nu är typ 100 gånger så stor som vår gamla lilla skola haha, nu har jag 10 parallellklasser (alla ettor dårå) och innan hade jag en paralellklass med 15 pers hahahha, lite förändring;) Men skolan är naaaajs (Y)
Imorn börjar jag 11.20 woho, sovmorgon, men Mimmi, Lena och Nora börjar 10 i 12 så får åka lite forever alone till skolan, inte många andra på Norra som bor i vår lilla by ;) 
Men har som sagt varit i skolan i torsdags & i fredags och sen på kvällen på fredagen så var jag hos Lena med tjejerna och åt, pratade och hade det allmänt awesome och vi sov där och kom hem vid 1 igår sen vid 7 gick jag på en 4 timmars promenad på Lydi (Y) Vi gick lååångt! 
Idag har jag inte gjort mycket! Bara varit hemma och tvättat håret och lite sånt, bara tagit det chill :) Var skit trött hehe, Men imorn är det skola som gäller, har bara tre lektioner men slutar ändå halv 5, onajs!
Får väll ta och vänja mig nudå, slutar sent flera dagar. Meeeeen på fredagar har jag bara 2 lektioner :'D Historia och Engelska wähooo, alla andra dagar har jag matte och no:ämnen, mysigt! På tisdagar har jag bara Biologi matte och Kemi under hela dagen :o Trevlans!
KRAM
'
 
//R
 
 

2012-08-19 17:28:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helgen har varit super mysig! I fredags var jag hos lena med massa polare. Riktigt mysigt att träffa alla igen eftersom vi inte kommer gå i samma skola :/ sen på lördagen traskade jag mig ner till ulriksadal för att tobias sa att vi skulle mötas där. Jag fattade ingenting men jag pallrade mig dit alla fall. Han hade då fixat en liten överraskningspicknick :) väldigt mysigt.

Imorgon är det skola igen då :) börjar 11.50 och har bara två lektioner;) kommer för övrigt alltid börja så sent på måndagar :P en jäkla sovmorgon!

/M


First day/+

2012-08-16 20:05:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ching chong idag var det första dagen på Norra real! Är otroligt nöjd med min klass trots att det bara har gått en dag. Längtar redan till imorgon ;). Hamnade i samma klass som polarna lena och nora och så har jag ju bettan i samma byggnad så det känns bra ;).

Imorgon blir det skola och sen mys med tjejerna på kvällen! Sen i helgen får jag se vad som händer, kanske träffar tobias.

Hareee

/M


svar på frågestunden!

2012-08-16 15:53:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


;)


Just stay true to who you are

2012-08-15 22:40:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skola imorn! Alltså var idag sista dagen på sommarlovet! Ojojoj! Har varit med Sanna och Robert idag och fixar lite grejer inför skolan och igår var vi tjejer hos Rebecca på kvällen:) Imorse flyttade min syrra till Schweiz och imorn börjar jag på gymnasiet, nu jävlar händer det grejer! Men är så sjukt taggad! Mest för att få se vilka man ska tillbringa de kommande tre åren med, hoppas stt det är ett skönt gäng! :D Men kan inte påstå att jag inte är nervös, idag började jag känna att nervositeten kröp fram! Men det kommer nog bli super! Ska träffa Mimmi imorn lite innan 8 vid tuben och sen drar vi till skolan! Wish me luck! PUSS

//R


Live Love Laugh

2012-08-14 13:52:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Holaaaa! Är hemma in Sweden nu! Det var sjukt awesome! Kom hem inatt och just nu sitter jag på tuben på väg till stan :) Ska träffa Katie där och köpa lite grejer inför skolstarten som äger rum på torsdag. Bara två dagar kvar av denna sommar, mys! Den här sommaren har gått läskigt fort, fast det har alla de senaste åren gjort, tiden, om du ser detta, please slow down!

PUSS :D

/R


+/

2012-08-13 21:30:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hemmaaa aaa aaa! äntligen hemma! tack gode gud för det. Det var ju inte särkillt kult där uppe...
fick ändå med mig lite stuff hem, är riktigt nöjd faktiskt.
håll i hatten för det  är riktiga kvalitetsbidler det här! ;)
CUBUS
 
H&M
 
 
GINA TRICOT
 
lite smått och gott sådär inför skolan... börjar nu på torsdag. Är super taggad men ändå finns det där pirret i magen.

Inspo+

2012-08-10 23:32:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



In the car the car

2012-08-10 20:48:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter i bilen mot S-vall! Är absolut inte alls taggad... Är mer taggad på att börja skolan på torsdag! Norra here I come!

Alla fall, i onsdags kom jag hem från gotland och sen runt 23 åkte jag över till Tobi och överraskade honom ;) jag hade lurat honom och sa att jag skulle komma hem på fredag... Han blev väldigt förvånad ska bag säga er ;)

Igår var jag med mina fina flickor, hängde hos rebecca och bara hade det mys.
Uppdateringen kanske inte är den bästa men ni kan annars följa mig på instagam (mimmiwahlberg). Kommer kanske vara aktivare där :P

/M


Braattlyssnapånärmanåkerbil-musik

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3527921/images/2012/pic_5024e0e4e087c3744a00003a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3527921/images/2012/pic_5024e0e4e087c3744a00003a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3527921/images/2012/pic_5024e0e4e087c3744a00003a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3527921/images/2012/pic_5024e0e4e087c3744a00003a.jpg" class="image">


he cant read my poker face

2012-08-09 00:34:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hello people! Sitter på hotellet och chillar! Ikväll var vi på en utflykt där vi började med att åka båt till en strans som liggee på en ö sim man bara kan komma tillmom man har egen bpt så det var ingen där förutom vår grupp(Y) Sen berättade ledaren ån rolig historia och sen åt vi bbq mat och tittade på saturnus mes ett gigantiskt teleskop ovh sen låg vi undersjäernhimmeln ovh så berättade ledaren om stjärnorna och jag såg typ 5 stjärnfall och det var sjukt härligt att ligga på en gömd strand under natthimken ich titta på stjärnorna och vintergatan, vackert! Deg eär förövrigt jätte najs här i Grekland! Runt
40 grader och god mat, klagar inte! PUSS OCH KRAM
Mimmi bifoga en bild till detta när du ser det här;) så tråkifågt annars! Puuuss<3

Home/+

2012-08-08 21:54:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
   
 
hemma efter tio dagar nere på lilla Gotland. Super mys har det avrit alla fall men ändå skönt att komma hem! saknar min pojke så, ni anar inte! Snart åker man igen då ... fan men det är bara över helgen. Svaren på era frågor kommer så fort Bettan kommer hem från Greklandet.. lilla skitungen! ;)
 
/M

Alive+

2012-08-06 18:13:52 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hopp mannar, jag är vid liv om ni undrade ;) Sitter i en bil från Fårö nu. Åker hem på onsdag och det ska bli förjävla skönt! Drar till mitt kära Sundsvall på fredagen också -.- sen startar skolan den 16 , fullt upp! /M


Next stop: Greece!

2012-08-06 10:10:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Grekland nu, hejdåååå! Haha ska till Arlanda om en timme (Y) Nu jävlar ska det solas:D Ni får ha det bäst! Kanske slänger in nått inlägg därifrån! :) Mimmi kommer hem på onsdag så bloggning från henne kommer! PUSS

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3527921/images/2012/pic_501f7c059606ee375d0000a2.jpg" class="image">


Forever is just a word.

2012-08-04 12:28:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon på er! Vaknade nyss och såg att det var bra väder:DD Så ska ut strax:) Igår var jag med Tobbe och Sanna och vi var lite överallt och luffade :) I förrigår träffade jag Lydi på kvällen och vi gick på en liten promenix (Y) Ska träffa Lydia idag igen fast runt 3 nångång och innan ska jag ut med Syrra :) Sorry för att vi uppdaterar så segt men det är ju sommarlov så vi är ute nästan hela tiden:) Men ni får ha en grym dag i solen (om den håller sig kvar, igår var det ju skit varmt på dan sen började det regna från ingenstans) hoho, puuusssss! - Btw så vare awesome i Göteborg, har totalt glömt bort att skriva/lägga upp bilder därifrån haha, men vi var på Liseberg i två dagar iaf och det var naaajs:) Var där förra året också och jag måste bara säga att jag älskar Göteborg :') Skulle hellre bo där än i Stockholm. Aja, adioooos! //R


Reality is wrong, dreams are for real.

2012-08-02 01:36:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tja! Sitter i mitt rum med Frida och chillar!:) Hon kom hit vid 10 och vi har varit med en utbytesstudent som ska bo hos mig en månad och kom idag :) Annars har jag inte gjort så mycket idag, tittar på serier, tvättat håret och plattat det och lite sånt :) Ska vara lite social nu, ville bara uppdatera er en snabbis! Ha det bäst! //R


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu