We are young

2012-05-29 23:18:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hellu! Sorry för seg update igen! Men har haft mycket att stå i som man brukar säga ;)
Men iaf TJOOOSAN
Idag så började dagen med att jag tappade min lur i marken på väg till skolan och så sprack hela skärmen, whooops, men sitter ju och bloggar på den nu så den funkar ju och så men glaset måste bytas snaaaabbt' hahaha det är helt sprucket, men aja så kan det gå om man är lika smidig som jag ;) Ska lämna in den imorn och byta glas, det går på typ en timme ryktas det om ;) Julia ska också fixa sitt glas på sin mobil så vi samåket wöho.
Sen efter skolan åkte jag direkt och seglade med några från skolan och några från bagis :) Det var fett mysigt men lite kallt också då jag bara hade shorts på mig (Y) men hade långbyxor och jacka och hela kittet i väskan så jag hade iaf kunnat byta om ifall jag hade velat ;) Vi drog ut med båten 4 och höll på i 5 timmar och jag kom hem för lite mindre än en timme sen :)

Imorn är det onsdag, veckans jobbigaste dag enligt mig höhö, bara jag som tycker att onsdagar är mycket värre än måndagar? Aja, Laters!


All the right moves but all the wrong faces.

2012-05-28 00:09:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


The haters gonna hate and the potatoes gonna potate ;)

Xoxo


I hope cancer got cancer and died

2012-05-27 17:30:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hopp bloggen
Känner mig inte på topp idag... Fick reda på att en av mina barndoms kompisar har fått hudcancer....Har inte sett henne på hundra år heller. Livet är inte så roligt ibland. Hon kommer bli bättre men så jävla onödigt att hon skulle få det....

Är i alla fall på väg till tobias nu så hoppas jag att jag blir på bättre humör.

Ha det bra och sola inte för mycket nu!!!

/M


Now I miss you like Sahara misses rain

2012-05-27 13:48:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjosan! Prövade det nya bloggverktyget ''Remby'' , man kan göra collage osv där!
Anyways så vann ju Sverige igår!!! :DDD Jag är världens melodifestival nörd så det här var väldigt kul! Förut gick jag alltid och såg finalen i globen liksom, geek-allert. Nej men kärlek till melodifestivalen hahaha, och nästa år så är ju Eurovision Song Contest här i Sverige eftersom att vi vann (Y) Me gusta, hoppas det blir i den nya arenan (Friends arena) i solna, nära och bra liksom!
Btw, är det bara jag som tyckte att Danmarks bidrag var bra? Dom kom typ nästan sist igår? Dafuq, det var typ den enda låten som man kan lyssna på hemma, förutom Rysslands låt såklart ;) Kärlek till de där tanterna ♥
Ukrainas låt ''Be my guest'' var också helt okej (Y)
tjarå

Home sweet home!

2012-05-26 15:38:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


helloo mannar!!
har inte haft tid att blogga och så för jag kom hem från London i onsdags och bla bla bla..
Men vi hade det super kul där i alla fall, ville inte ens åka hem. Kommer nog åka dit i sommar igen med min pappa, han blev lite avundsjuk att jag skulle dit så då ville han också ta en tripp dit.. ;)
Hotellet vi bode på (eller om man ens kan kalla det för ett hotell..) ja det var inte så mycket att hänga i julgranen.... ett jävla rått hål måste jag säga. Hål i väggen, nedbajsad toalettborste, skotthål i fönstret, aa behöver jag berätta mer? HAHA men vi hade det jävligt kul där ändå.
shoppade inte så jätte mycket där, men kan lägga upp senare vad jag handlade.
Tog ett gäng turist bilder som man måste göra liksom, på Big Ben, London Eye mm.
på flyget till London! med världens bästa flygbolag Ryanair. ;)
den mysiga trappan ned till våran "lyx suit" i källaren, downstairs.. downstairs...downstairs...
Jag och Bettan med hattarna på plats som Joey!!!! :D (bara så ni vet så kallar jag henne Bettan i stället för Rebecca för jag tycker hon ser ut som en liten Bettan, så söt :D)
M&M butiken!!!
De klassiska telefonkioskarna! alla vi 5 tjejer pressade oss in i en sådan... det funkade
Bara så ni vet har jag bytt namn till Bibi ..... -.-
Le meee
London eye micket feen deen ögee
tog ett gäng bilder till men orkar fan inte lägga upp dem :P
bettan kommer säkert med värsta bombningen så var lugna
/M

London baby!

2012-05-26 10:07:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Förlåt för att vi inte har uppdaterat! Men vi kom hem från London sent i onsdags och sen har vi haft lite fullt upp! Men nu är vi tillbaks:) Det var väldans kul i London kan jag berätta, mycket shopping och en massa garv (Y) me gusta! Det bästa var iaf helt klart att jag gick till stamford bridge, två gånger hhah. För er som inte vet så är stamford bridge Chelseas hemmaarena :) awesomeness!

Tog med min kamera och tog även typ 100 bilder med mobilen och det gjorde Mimmi också så förvänta er en bildbomb!

Xoxo

//R

Mobilbild från tillbaka redan (Y)


Kärlek vid sista ögonkastet

2012-05-20 12:25:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjosan hoppsan
Blir ett litet snabbinlägg nu, ska packa klart och så snart:)
Igår var jag iaf på qlan på kvällen och såg matchen och kollade på Noras fotoutställning (Y)
CHELSEA VANN JU, som ni kanske såg i mitt förra inlägg eller någonannanstans, eller om ni helt enkelt kollade på matchen lär ni ju ha sett vilka som vann. Men iaf, BÄST BÄST BÄST :DDDD
Europmästare♥ Men Bayern München var också skitbra så det var lite synd om dom.
Iaf, igår innan jag gick till q-lan vid 2 typ så åkte jag, Sanna och Tobias till donken i solna, den nära karolinska, för att hitta mcwraps. Det är nämligen så att om man har mcdonalds appen på sin mobil så kan man få en gratis McWrap om man hittar den på en karta och sen går tillbaks med den till donken, asså det ligger inte en riktig mcwrap ute (obviously) men när man kmr tillräckligt nära till den på kartan så står det på ens mobil att man kan ''ta upp den'' och så får man gå med den tillbaks till donken, det tog iaf 2 timmar för oss ahahhahaha. Dom låg typ på järnvägen och jag vet inte vad, vi fick typ gå runt hela solna, riktiga krigare hahah. Vi kunde ju bara ha köpt dom liksom, men det var fett kul, typ som en skattjakt (Y)
Måste återgå till packningen nu, laters! :D
//R

Under min kudde

2012-05-20 00:58:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjollahopp!! Håller på att packa för fullt !! Ska nämligen till London imorgon eller idag blir det ju :P med några polare, kommer bli så sjukt kul, är så grymt taggad så det inte är sant!!

Blir inget långt inlägg idag, sängen kallar!

/M


Europa mästare

2012-05-20 00:43:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


YES YES YES YES YES

CHAMPIONS LEAGUE VINNARE! WOHOOOOO! :DDDD

Skriver om dagen imorn, ska sova nu för ska upp tidigt imorn! MEN ÄR SÅ SJUKT GLAAAAD! CHELSEEEEEAA<3

//R


It's friday, friday...

2012-05-18 23:57:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjenare Tjenare, har varit på qlan ikväll för första gången på länge och bakat en massaaaaa (5 olika sorters kakor) grejer med Mimmi, Lydia och Lena:) Det var även många andra där också som vi var med :) Glömde säga varför vi bakade haha, Nora (vår käre vän) har en fotoutställning imorn och vi ska sälja fika då :) myspys!
Är supertrött nu så jag somnar nog när som helst hehe, imorn blir det Förövrigt lunch med Sanna, lite shopping och så måste jag börja packa också!

Laters! :)

Två super skarpa bilder som togs lite i ruschen hemåt från qlan ;)


This summer we're ignoring our heads and following our hearts

2012-05-17 20:56:00 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjoooosan! Rebecca här :D
Idag har jag inte gjort mycket! Chillat hemma bara och haft det allmänt awesome :)
Det är mindre än en månad kvar av skolan, betygen sätts om typ 2-3 veckor och livet känns ganska chill ändå, london på söndag som sagt också (Y) Den här sommaren kommer bli fett med gryyyyymmm!
Hello summer 2012, äre bara jag som btw inte kör på någon ''Beach 2012'' eller vad man säger haha, ni vet, komma i form till sommarn? ÄH SKA MAN LEVA GOTT SKA MAN ÄTA GOTT SOM MAN SÄGER, tjockis 4 life ;)
Nej men den här sommarn kommer bli grym iaf, dock är det sista sommarn innan gymnasiet! Läskigt.
Sen är det klassresa i början av juni till någon mysig Ö och det ska bli trevlans! Aja, tror jag stannar inne ikväll, men vi får se :) Är sugen på att gå ut och ta en promenix vettni :) Men vi hörs!

Tog lite sommriga bilder nyss med min kamera, på sista bilden ser ni ju mitt jätte vackra resultat av mina nymålade naglar hahahaha, målar aldrig naglarna så jag skyller på det ;) LATERS!

Vart ligger min sko?

2012-05-17 15:59:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjenare mannar! Mår så jävla bra just nu, ingen skola för ens om en vecka och London på söndag med några polare!! Kommer bli så underbart att bara sticka dit i tre dagar. Kommer ta ett gäng bilder så var beredda på bildbomb när vi kommer tillbaks ;)

Har inte gjort så mycket idag förutom att jag och pappa har byggt en hammock hahah, som jag ligger i nu.

Ha det fin fint !
/M


Don't let them say you ain't beautiful

2012-05-16 17:44:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


TJAAAAAAAAAAA

Wazzup? Själv kom jag nyss hem från stan och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra (: INGEN SKOLA PÅ EN VECKA WEHO! Först så är vi ju lediga imorn och på fredag sen åker vi till London på söndag och kommer tillbaks på onsdag så ingen skola förens på torsdag :DD

Vet som sagt inte vad jag ska göra senare idag, men får se vad jag hittar på, Ha det kalaskul! :)

 


Godmorgon världen

2012-05-16 08:29:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Wehooo sovmorgon! Och idag Äre bara halvdag också, asnaaaajs! Efter skolan drar jag till stan och letar balklänningar med Lydi (Y)

Måste börja fixa mig nu för ska gå om typ 5 min och sitter i pyjamas hehe

Adioooos amigas


Where the story ends

2012-05-15 22:10:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sista dagen för att spara gymnasievalet är idag, baaaaajs! Vet inte vart jag vill gå, har lagt in några val såklart, men venne om jag vill gå där hohoho!
Har två timmar på mig att bestämma mig innan hemsidan där man lägger in sina val stänger, trevlans!
Är ganska lugn ändå, men varför fan ska det va så svårt att välja för!
Wish me luck

Adios


Låtsas som det regnar

2012-05-15 22:03:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Sorry för seg bloggning! Men har väntat på att Mimmi ska blogga så att det blir lite varannat inlägg om ni förstår hur jag tänker ;) Men Mimmi är så extremt seg på att blogga så jag bloggar nu istället ;)
Idag har jag varit i skolan 9-3. Vi hade matte nationella idag, den svåraste delen whoooop! Men det gick braaa, sen hade vi inga lektioner förens klockan 2 och Då vare bara två från min klass som skulle hålla föredrag så set var chill! Hade mitt föredrag igår, det gick tydligen väldans bra såg jag när jag gick in på schoolsoft (Y) Mimmi hade också igår btw, så nu är vi två helt klara med grundskolans svenska eftersom att hålla föredrag är det sista man ska göra (Y) najs bror najs!
Sen efter skolan så åkte jag, Siri, Ida & Naomi Lydia till Ikea för vi skulle fixa lite grejer till balen:) Vi var där fett länge! Kom hem typ 8 så var där typ 5 timmar Hahah men vi åt där och så :) trevlans vare iaf haha :D
Adios
Mobilbilder från dagen :)

 


Tröjan du hatar.

2012-05-13 23:00:16 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjosan hoppsan bloggen!
Mimmi förtjänar en applåd som skev ett efterlängtat blogginlägg nyss ;)

Idag har jag iaf varit med Frida och vi har varit hos mig och sedan drog vi till kista för jag skulle köpa Justins parfym (Y) ME GUSTA. Den var Förövrigt helt slut på kicks och det fanns en kvar på Åhléns, den går ju åt som smör i solsken!

Imorn äre skola kl 8 som gäller men den här veckan är ju fett chill för det är ju bara skola måndag-halva onsdagen (Y) woho

Aja, Laters! :)


Vart la jag min hatt?

2012-05-13 22:44:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sorry mannar!! Bloggning måste bättras från min sida. Jag är ju inte så van vid att blogga så jag känner mig lite små vilsen eller hur man ska kalla det :P
Tur att jag har min fine kompanjon som håller bloggen vid liv:)

Ska strax sova så det blev bara ett kort inlägg ikväll. Slänger in lite bilder från de senaste dagarna :)

C u laterrr


Call me maybe

2012-05-12 21:15:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sorry för seg update men har väntat på att Mimmi ska blogga men jag tror att hon redan glömt bort bloggvärlden ;)

Anyways så sitter jag och gör ingenting alls, har precis tagit ett bad och ska göra klart några läxor snart är planen :)
Imorn ska jag shoppa lite hade jag tänkt och sen vara ute ett tag, trevlans! Men mer bloggande kommer!

Ha det bäst


You'll start to wonder why you're here and not there

2012-05-11 20:06:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tja tjena!
Idag har jag inte gjort mycket, skola 8-2, sen var jag ute med Sanna till 5 typ och sen gick jag hem och nu sitter jag här och gör ingenting, egentligen borde jag plugga, hehe. Stannade liksom hemma ikväll för att jag har massa saker att göra men har inte börjat med nått än (Y) Så det kan bliiii.
Ska se till så att Mimmi skriver nått snart också ;)
Men har iaf inget spännande att säga, tänkte bara uppdatera lite! Snart så kommer vi ju komma igång med bloggen och uppdatera en massa, vänta och se ;)
Lite bilder jag hittade på datan från förra veckan (tror jag) dagen efter valborg iaf. Vi sov i en lokal vi hyrt och sen på morgonen lagade vi frukost där, myspys. LATERS!'
//Rebecca

Där jag hänger min hatt.

2012-05-10 20:45:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjoooosan!
Kom hem för typ en timme sen, var i skolan 8-5 och sen drog jag och Lydi till Solna för att jag skulle ta hål i öronen (Y) har tagit typ 6 hål totalt nu men alla har växt igen hahaha, men kände att om jag ska kunna ha örhängen på balen så var det dags att ta hål nu :)
Är fett trött, har varit i skolan 08.00-17.00/18.00 varje dag i flera veckor, mys!
Ska plugga lite strax och sen ska jag inte göra så mycket, weho!
Laters!

 


Mimmi & Rebecca

2012-05-09 22:32:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hello mannar! Mimmi heter jag och tänkte berätta lite om mig själv här i bloggen som jag har tillsammans med min fina kamrat Rebecca (Bettan) ;) jo det är såhär, för snart sexton år sedan föddes jag och har haft ett jävla bra liv hittils måste jag ju säga, och bättre ska det bli ;). Jag är en rätt så sprallig person med jävligt torr humor... hehe som inte alltid uppskattas av mina vänner och pojkvän. Känner mig som värsta tönten nu att skirva om sig själv men det ska nog gå bra.. jag fortsätter då. Jag går i nian och ska snart börja på gymnasiettttt woohooo !!! länkar som ffaan. Blir troligen Norra Real som mitt förstaval men har inte bestämt mig än.
Jag spelar volleyboll och har gjort det i snart 5 år, och jaa de som säger att volleyboll är fjolligt (volleyboll tjejer har snyggast azz, just so you know) kan bara dra härifrån för ni har säkert inte ens spelat det så HA ...:P
ja sen är jag väl som vilken tonårstjej som helst, bor i Stockholm och lever loppan om jag säger så :) jag och min polare kommer uppdatera så mycket vi hinner, man har ju ett liv också... :P
hoppas ni tycker om oss och bloggen och kommentera gärna !!

Tjenare tjenare! Rebecca heter jag.
Jag har precis startat den här bloggen men min käre amiga Mimmi, och vi två är nog de mest störda som finns hahah, eller nej, vi är speciella ;) UNIKA mähäh. Jag själv har bloggat sedan 2008 och har blivit en blogg-adict typ haha men nu könde jag för att dra med Mimmi in i det hela!
Lite om mig då, Jag heter som sagt Rebecca, kallas Becka, Rerre och en massa andra smeknamn. Just nu går jag i nian (35 dagar till sen är det sommarlov! :D) och är femton höstar ;) Har nog som Mimmi sa den torraste humorn, fast egentligen har vi så jävla underbar humor. Hahah vet inte vad jag ska skriva om mig själv, det känns som att jag skriver nån kontakt annons till nån dejting sida typ, HELLO MATCHMAKING.SE.
Nej men jag venne vad jag ska skriva, ni lär väll få reda på mycket mer om mig och Mimmi om ni följer bloggen :) Annars har jag inte så mycket att säga, Jag är awesome, ni är awesome, fett med awesome.
Kan tillägga att jag på fritiden typ bara är med mina vänner, pluggar, spelar gitarr, shoppar, luffar haha, ja allt.
Är en riktig gamer också, PRO GAMER, och en liten fritidsfotograf, fotar allt mellan himmel och jord.
PUSS OCH KRAM
// Mimmi & Rebecca

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu