Nobody wanna see us together but it don't matter.

2012-07-05 22:16:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjollahoppsan bloggreaders! Whats up? Själv sitter och jag och nördar på datan, mys, brände mig igår när vi solade haha andra gången jag solade den här sommarn, tog mitt första dopp iförrigår liksom, den 3 juli, hahah men bättre sent än aldrig ;) 
 
De senaste dagarna har iaf bestått av sol, bad, shopping, bak och mat hahah, ME GUSTA!
 
I måndags så kom Mimmi till mig och vi bakade och sen gick vi på promenad runt brunnsviken, eller runt och runt, vi gick lite länge än hagaparken sen gick vi därifrån till solna c, så det blev lite solna sightseeing ;) Ingen av oss hade varit bland de där blåa husen (hagalund) innan, eller asså vi har väll åkt förbi några gånger men har aldrig gått runt där innan hahah, skäms på oss, inga riktiga solna barn. Sen i Solna träffade vi iaf Lena och sen åt vi på tacobar och gick runt i några affärer sen gick vi till Max (tja tjockisar) och köpte Lyxshakes, haha är beroende ;)
Men jag kunde fan inte beställa, vi köade i typ 10-20 min sen när vi äntligen skulle beställa lyxshakes som vi hungrat efter hela dan så glömde jag bort vad de hette hahaha jag ba 'En lyxsjäk'' vad fan är sjäk liksom, lät som att jag ville ha lyxkräk, yummyyyyyy! Och då stog vi tydligen i fel kö hahah så vi fick gå till en annan kö och när jag skulle beställa där jag ba ''Ehm en LYX... ja en lyx duvet'' hahaha dom som jobbade där ba hello retard :D
 
Nej men om ni inte fattade nånting av de ni läste så ba, live with it, sen så var vi vid max ett tag sen taggade vi hem :)
 
I tisdags och i onsdags har jag varit vid klipporna och solat och badad, första dan var jag där med Mimmi och andra dan med Mimmi, Lena och Jesper :) Vi gjorde lite annat också dårå, typ gick till några ställen osv, haha bra beskrivning men aja :)
 
Imorn ska jag träffa Mimmi och vi ska till stan en sväng tror jag, sen vet jag inte vad vi hittar påååå!
 
POOOSS PÅ ER.
 
Bilder från de senaste dagarna!
 
// R

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu